Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
DigitalGift
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tablou canvas simplu
40 lei
Brand
26x36 cm
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
DigitalGift va ofera tablouri clasice, canvas, canvas compuse, pe suport rigid si pe suport rigid compuse, precum si icoane canvas simplu sau pe suport rigid simplu.

Va oferim posibilitatea de a personaliza aceste produse!Oferim posibilitatea de a va putea personaliza produsele similare pe care le regasiti in site, in functie de preferintele sau de necesitatile dumneavoastra atat pentru uz individual cat si pentru compania pe care o reprezentati.

Pentru personalizare puteti veni cu propriul design sau puteti apela la serviciile designerilor nostri in urma unei discutii prealabile.

Tablouri canvas/foam
Realizam o mare varietate de tablouri pe diferite suporturi: hartie, carton, canvas polyester, canvas bumbac, foam board, foam PVC, plexiglass, acrylic, tablouri ce se preteaza de la spatii clasice (lucrari de arta pe canvas bumbac), pana la spatii moderne (printuri pe plexiglass/acryl cu suporti de prindere din aluminiu periat).

Putem realiza tablouri de dimensiuni foarte mari, ex.: 3x2m pentru suport foam PVC sau 7x1,5m pentru tablouri pe canvas pe sasiu de lemn, sau tablouri compuse (imagine unica impartita in mai multe tablouri de dimensiuni egale sau diferite pentru efecte deosebite).

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura